Mercedes-AMG Project One este în faza de testare a prototipurilor

Mercedes-AMG Project One este hypercarul pregătit de marca germană pentru anul 2019 și a ajuns deja în faza de testare a prototipurilor.

Vorbim despre acel moment în procesul de dezvoltare al unui produs în care sunt construite versiuni de probă care sunt încercate în viața reală. Mercedes-AMG a început deja să își urce inginerii și piloții de teste la bord pe pistele de încercare ale companiei, iar probele pe drumurile publice sunt deja în derulare.

Citește și:

VIDEO: Ce a pățit un șofer care a intrat cu mașina pe șina de tramvai

ANAF verifică toate mașinile second-hand aduse în țară

Un Duster al Poliției Locale a fost inscripționat eronat și a amuzat internauții

Un șofer a găsit soluția perfectă la problema lipsei locurilor de parcare din București

Amenda pentru lipsa rovinietei: O nouă schimbare în legislație

Noi modificări aduse Codului Rutier

Ferrari dezvăluie Monza SP1 și SP2, alături de cel mai puternic V12 aspirat

Două modele Duster au fost furate de la fabrică

Ți-ai pierdut permisul? Iată ce poti face pentru a-l recupera în cel mai scurt timp!

 

Hypercarul de la Mercedes-AMG are un motor derivat din V6-le folosit în Formula 1 de echipa Mercedes, iar doar 275 de asemenea modele vor ajunge să fie construite. Toate au fost deja vândute, deci puteți să vă luați gândul de la ele chiar dacă veți câștiga premiul cel mare la loto, împreună cu premiul la categoria bingo și toate premiile secundare.

Trenul de propulsie al lui Mercedes-AMG Project One va dezvolta peste 1.000 de cai putere și va include și un mod de rulare 100% electric, deoarece vorbim despre un hibrid performant. Accelerația până la 200 km/h este realizată în doar șase secunde cu start de pe loc, iar viteza maximă posibilă este de 350 km/h.

Din fericire pentru noi, vom vedea cândva un Mercedes-AMG Project One și în România. Din întreaga serie de 275 de unități, Ion Țiriac are deja o rezervare, iar omul de afaceri a declarat în trecut că i-a contactat pe cei de la Mercedes-AMG și le-a cerut să rezerve încă un exemplar. Cel de-al doilea nu a fost confirmat încă, din câte știm noi, însă Ion Țiriac ar dori să-l vândă apoi la licitație, iar banii obținuți să îi doneze fundației care îi poartă numele.

    vornicu tudor says:

    A furat destul, isi permite !. La ce i-o folosi ?!!.

Adaugă un comentariu