MINI a deschis un nou showroom în București cu un proiect de artă

MINI are un nou dealer în București, iar showroom-ul a fost inaugurat alături de un proiect de artă.

Noul dealer MINI din București face parte din rețeaua Auto Cobălcescu și este localizat în complexul din Splaiul Unirii 311. Odată cu noul showroom MINI a fost inaugurat un proiect de artă semnat de artistul român Amirou Diallo.

Citește și:

Codul Rutier 2019: Cât de mari vor fi amenzile?

Black Friday 2018: BMW i8 la ofertă!

Proiect de lege: amenzi pentru șoferii filmați în trafic

Autostrada A8 a fost votată: Ce urmează?

Cel mai scump loc de parcare din țară

Prețuri în România: Noul Mercedes-Benz GLE

Noi oferte ANAF: Mașini de vânzare în noiembrie?

Se scumpește RCA!

O nouă țeapă circulă prin SMS

Case de vanzare in Bucuresti

 

Vorbim despre un portret al lui Constantin Brâncuși, care completează o serie de alte patru picturi semnate Amirou Diallo. Și de data aceasta, artistul urban a urmărit o legătură între emblemele britanice și o personalitate puternică din cultura românească.

Odată cu dezvelirea acestui proiect de artă, dialogul intercultural româno-britanic a fost completat de un recital susținut de artiștii Mădălina Petre și Theodor Andreescu. Evenimentul a inclus prezența a numeroși oficiali, inclusiv a Ambasadorului Marii Britanii la București, Andrew James Noble și a reprezentanților Camerei de Comerț Româno-Britanice, dar și a oficialilor British Council.

Cei care apreciază acest proiect de artă au ocazia să devină proprietarul său. Puteți licita pentru portretul lui Constantin Brâncuși pe plaforma casei de licitații Lavacow până la data de 19 decembrie 2018 la ora 20:00. Toți banii obținuți pentru operă vor fi donați unei organizații caritabile care funcționează în România. Fericitul proprietar al acestui proiect de artă va putea alege între Hospice Casa Speranței, Little People sau Light Into Europe.

Mai mult decât atât, dacă alegi să cumperi un model MINI de la dealerul Auto Cobălcescu până la finalul acestui an vei putea să primești gratuit un autocolant cu un model inspirat din acest portret al lui Constantin Brâncuși.

Foto: Dragoș Savu

Adaugă un comentariu