Dacă iubești motorsportul, poți fi premiat de Federația Română de Automobilism Sportiv

Federația Română de Automobilism Sportiv (FRAS) a început să îi recompenseze pe cei mai înfocați fani ai motorsportului autohton. Spectatorii care se remarcă pozitiv pot fi premiați de organizație – nu cu medalii sau diplome, ci cu noi experiențe memorabile alături de concurenți.

Începând cu Raliul Argeșului, competiție desfășurată în perioada 2-4 mai, FRAS a hotărât să îi premieze pe cei mai pasionați fani ai motorsportului. Fiecare rundă a sezonului de raliuri înseamnă o nouă oportunitate pentru spectatori să se remarce din mulțime și să câștige recompensa pusă la bătaie de Federație.

Cei mai mari fani ai motorsportului vor primi și mai mult motorsport

Cei mai spectaculoși fani vor fi răsplătiți cu o experiență la o etapă ulterioară, la alegere, urmând să primească din partea federației o noapte de cazare și decontarea transportului’, aflăm dintr-un comunicat oficial.

Proba super specială din Pitești, care a dat startul noului sezon de raliuri, a înregistrat un număr-record de spectatori: 12.000 de fani. Dintre aceștia, comisia FRAS a hotărât să premieze doi bărbați care – pe lângă prezența entuziastă la competiție – au furnizat constant prin Social Media detalii de la fața locului, în timp real.

 

Citește și:

Un șofer băut a leșinat în timp ce sufla în etilotest, pe autostrada A3

Vom avea un nou muzeu auto în București

Cele mai bune sisteme de infotainment din industria auto, potrivit șoferilor

Șoferii moldoveni prinși băuți la volan trebuie să spele cadavre la morgă

Mesajul dur al unei agente de poliție, grav accidentată la datorie

Cel mai rapid SUV pe gheață

Utilaje Lamborghini de 200.000 de Euro, furate dintr-o fabrică din România

Ora de Educație Rutieră la Liceu: Zece instituții au fost vizitate în prima fază a proiectului

 

Oficialii Federației promit că vor acorda astfel de distincții și cu ocazia următoarelor runde: „FRAS vă mulțumește pentru suportul vostru și va continua să îi răsplătească pe cei mai înfocați fani ai motorsportului și în perioada următoare‘.

 

Sursa foto: FRAS

Adaugă un comentariu