Un bucureștean și-a pierdut numărul de înmatriculare într-o băltoacă și cere ajutor pe Facebook

Anunț inedit pe un grup de Facebook: un șofer care circula pe o stradă neasfaltată din cadrul complexului Militari Residence și-a pierdut plăcuța cu numărul de înmatriculare într-o „baltă mare’. Cei care locuiesc prin zonă sunt rugați să fie cu ochii-n patru după obiect, în caz că ajunge la mal sau se usucă băltoaca.

După ce și-a pierdut plăcuța cu numărul de înmatriculare, șoferul a publicat pe grupul de Facebook „Info Trafic București și Ilfov’ următorul mesaj:

Pentru locatarii din Militari Residence:

S-a pierdut număr de înmatriculare B-65-DBL în timp ce se traversa această stradă (vezi foto). Din păcate, fiind strada inundată și balta mare, nu l-am mai putut recupera. Postez în speranța în care ajunge la mal și îl vede cineva sau se usucă balta între timp. Un share ajută de asemenea!

Mulțumesc Frumos!

Bărbatul a anexat postării trei fotografii: una care ilustrează strada neasfaltată, una care demonstrează că plăcuța numărului de înmatriculare lipsește într-adevăr și o captură de ecran realizată în Google Maps, care arată zona în care s-a petrecut nefericitul eveniment.

Număr de înmatriculare pierdut în baltă – Reacții dure ale internauților

Ceilalți membri ai grupului s-au grăbit să-l ironizeze pe autorul postării, prin comentarii: „Și l-ai lăsat în apă, nu? […] Nu le ai cu înotul și te-ai gândit că poate e vreun canotor pe grup să te ajute și e mai simplu să fii și celebru pe FB că ți-ai pierdut numărul de la mașină într-o baltă pe nu știu ce stradă! Puteai suna la 112, să fim serioși’, scrie un internaut.

 

Citește și:

Uite de ce a renunțat la o colecție de Lamborghini

Rabla 2019 – Când începe programul și care este prima de casare?

Românii optează tot mai rar pentru mașini second-hand

Designerul lui Bugatti Veyron va proiecta mașini pentru Rolls-Royce

Modelele Dacia comercializate în România primesc ediția limitată Techroad

7 din 10 șoferi regretă că au cumpărat o mașină electrică

Primul cuplu căsătorit care câștigă un rally raid la Cupa Mondială

 

Șoferul care a publicat mesajul inițial a precizat ulterior că situația nu este atât de absurdă pe cât pare: „Nu cred că s-a înțeles, deși am specificat în descriere. Am realizat că numărul s-a pierdut acolo, ÎNSĂ strada inundată are 200 m. Am încercat inclusiv să intrăm în apă după el, cu saci de plastic în picioare. Nu a funcționat. Am postat anunțul în ideea că poate îl aruncă cineva care trece pe acolo cu mașina mai la mal și îl găsește, sau se usucă balta și iese la suprafață’.

Așadar, cât se poate de serios: dacă aveți drum prin complexul Militari Residence și găsiți întâmplător o plăcuță de înmatriculare, știți cui aparține.

 

Sursa foto: Facebook

Adaugă un comentariu