Opulență maximă: penthouse în Miami cu Rolls-Royce și Lamborghini cadou

Doar pentru elitiști! Un apartament de tipul penthouse a fost scos la vânzare în cadrul unui complex rezidențial de lux din Miami, Statele Unite. La achiziție primești bonus un Rolls-Royce Cullinan și un Lamborghini Aventador.

Citește și:

Cum obții 500 de lei pentru combustibil?

Spectaculos: vas de croazieră cu circuit de karting

Cel mai bătrân' VW Beetle din lume a fost complet restaurat

Câte amenzi adună o cameră fixă în două săptămâni

Cum îți poți moderniza mașina

Ora de Educație Rutieră

Șoseaua de Centură a Bucureștiului – un proiect continuu

Ce trebuie să conțină o trusă sanitară auto?

Primul loc în Europa la aglomerație

 

Penthouse-ul face parte din complexul rezidențial The Mansions at Acqalina și se numește Palazzo del Cielo (palatul din cer).

Apartamentul este amplasat în vârful turnului rezidențial și ocupă ultimul etaj în întregime. Suprafața utilă a acestei locuințe de lux este de 930 de metri pătrați, iar terasele oferă încă 300 de metri pătrați.

Luxoasa locuință are un preț de 38 de milioane de dolari și se află la etajul 47. Palazzo del Cielo dispune de patru dormitoare, opt băi, living, cameră pentru familie, bucătărie de vară, saună și terase care au acces către piscina exterioară construită din sticlă.

Apartamentul de tipul penthouse este complet mobilat, utilat și dispune de cele mai luxoase dotări și accesorii de lux: podele din marmură, draperii controlate electric, sistem de monitorizare video și climatizare complet digitală.

Pe lângă acest sanctuar complet echipat, proprietarii unei asemenea case beneficiază și de două autoturisme speciale.

Un garaj privat cu două locuri de parcare include un Rolls-Royce Cullinan, primul SUV al producătorului, și un Lamborghini Aventador.

Oficialii complexului rezidențial The Mansions at Acqalina sunt de părere că aici se află cea mai mare colecție independentă de autoturisme Rolls-Royce din lume.

Adaugă un comentariu