VIDEO: Cât de rapid accelerează Golf GTI TCR

Cu 290 de cai-putere sub capotă, este clar că ești curios cât de rapid accelerează Golf GTI TCR.

Cântecul de lebădă al lui Golf 7 este cea mai puternică versiune cu tracțiune față a lui Golf oferită vreodată într-o configurație pentru drumurile publice. Modelul dezvoltă 290 CP și este disponibil doar în compania unei transmisii DSG cu șapte trepte și cu un diferențial cu alunecare limitată.

Citește și:

Caracatița de parbriz, noua măsură împotriva șoferilor care parchează neregulamentar

Chinezii atacă segmentul SUV coupé

Boxele acestei mașini se aud de la 5 km distanță

Germania și-ar putea lua adio de la autostrăzile fără limită de viteză

De-asta nu putem avea șosele sigure în România

Mick Schumacher a semnat cu Ferrari

De ce șoselele nu crapă de frig în țările dezvoltate

Românii nu învață pentru examenul auto

 

Cifrele oficiale anunță un timp 0-100 km/h de 5.6 secunde și o viteză maximă limitată electronic la 250 km/h. Însă, Volkswagen oferă opțional posibilitatea de a elimina restricția respectivă, ceea de duce viteza maximă la 260 km/h, de două ori mai mult decât ai voie să conduci pe autostrăzile din România și din majoritatea țărilor din Europa.

Noul Volkswagen Golf GTI TCR este echipat din fabrică cu un filtru de particule pentru a putea respecta norma Euro 6d-TEMP. Majoritatea mașinilor echipate cu motoare benzină turbo au ajuns să aibă asemenea dotare în urma introducerii acestei norme de mediu.

În Germania, un Golf GTI TCR pleacă de la 38.950 de euro cu toate taxele incluse. Modelul este cu doar 10 cai-putere mai puțin puternic decât un Golf R, dar este diferit de acesta prin faptul că care tracțiune față și nu este oferit cu tracțiune integrală.

Acestea fiind spuse, iată cât de rapid accelerează Golf GTI TCR și cum se vede asta de la volan!

Adaugă un comentariu