Zi perfectă la EuroNCAP: toate mașinile testate în ultima sesiune au obținut punctajul maxim

A fost o zi perfectă la EuroNCAP: toate mașinile testate în ultima sesiune au obținut punctajul maxim. Volvo XC60, VW T-Roc, Škoda Karoq, Mitsubishi Eclipse Cross, Citroën C3 Aircross, Opel Crossland X,VW Polo, SEAT Ibiza și SEAT Arona.

Volvo XC60 s-a descurcat excelent în testele EuroNCAP. Modelul suedez a reușit să obțină 98% în dreptul protecției pentru pasagerii adulți, 87% pentru protecția copiilor, 76% pentru protecția pietonilor și 95% în dreptul sistemelor de siguranță.

VW T-Roc a făcut față cu brio testelor EuroNCAP. Modelul german a reușit să obțină 96% în dreptul protecției pentru pasagerii adulți, 87% pentru protecția copiilor, 79% pentru protecția pietonilor și 71% în dreptul sistemelor de siguranță.

Skoda Karoq rezultate EuroNCAP: 93% în dreptul protecției pentru pasagerii adulți, 79% pentru protecția copiilor, 73% pentru protecția pietonilor și 58% în dreptul sistemelor de siguranță.

Mitsubishi Eclipse Cross rezultate EuroNCAP: 97% în dreptul protecției pentru pasagerii adulți, 78% pentru protecția copiilor, 80% pentru protecția pietonilor și 71% în dreptul sistemelor de siguranță.

Citroën C3 Aircross rezultate EuroNCAP: 85% în dreptul protecției pentru pasagerii adulți, 82% pentru protecția copiilor, 64% pentru protecția pietonilor și 60% în dreptul sistemelor de siguranță.

Opel Crossland X rezultate EuroNCAP: 85% în dreptul protecției pentru pasagerii adulți, 84% pentru protecția copiilor, 62% pentru protecția pietonilor și 57% în dreptul sistemelor de siguranță.

VW Polo rezultate EuroNCAP: 96% în dreptul protecției pentru pasagerii adulți, 87% pentru protecția copiilor, 76% pentru protecția pietonilor și 59% în dreptul sistemelor de siguranță.

SEAT Ibiza rezultate EuroNCAP: 95% în dreptul protecției pentru pasagerii adulți, 80% pentru protecția copiilor, 77% pentru protecția pietonilor și 60% în dreptul sistemelor de siguranță.

SEAT Arona rezultate EuroNCAP: 95% în dreptul protecției pentru pasagerii adulți, 80% pentru protecția copiilor, 77% pentru protecția pietonilor și 60% în dreptul sistemelor de siguranță.

 

Adaugă un comentariu