Pilotul Adrian Grigore îți explică circulația corectă a mâinilor pe volan

Statisticile arată că țara noastră stă foarte prost la capitolul educație rutieră, iar asta se vede în statisticile anuale privind accidentele grave de pe drumurile noastre.

Situația nu se oprește la graniță, jurnalele de știri având periodic materiale cu șoferi români care produc tragedii în alte state. Fie din cauza oboselii exagerate, fie din cauza manevrelor iresponsabile.

Pe lângă proiectul Ora de Educație Rutieră la Liceu, în care Adrian Grigore s-a implicat să încerce să schimbe viziunea viitorilor șoferi ai țării, pilotul în vârstă de 35 de ani a pregătit o serie de clipuri video pentru informarea cititorilor Auto Bild România.

Dacă în primul clip v-a fost prezentată poziția corectă la volan și care este rolul acesteia în conducerea de zi cu zi, al doilea material pregătit de noi împreună cu Adrian Grigore vă arată circulația corectă a mâinilor pe volan.

 

Citește și:

Uite de ce a renunțat la o colecție de Lamborghini

Rabla 2019 – Când începe programul și care este prima de casare?

Românii optează tot mai rar pentru mașini second-hand

Designerul lui Bugatti Veyron va proiecta mașini pentru Rolls-Royce

Modelele Dacia comercializate în România primesc ediția limitată Techroad

7 din 10 șoferi regretă că au cumpărat o mașină electrică

Primul cuplu căsătorit care câștigă un rally raid la Cupa Mondială

 

Circulația corectă a mâinilor pe volan – cum se face

Indiferent de nivelul vostru de îndemânare și pregătire, aceste sfaturi se aplică la orice automobil fabricat în ultimul secol și vă asigură mai multă siguranță și mai mult control al vehiculului pe drum.

Este foarte simplu să vă găsiți poziția corectă la volan și vă recomandăm să nu plecați din parcare până nu vă asigurați că stați corect pe scaunul șoferului și nu v-ați legat centura de siguranță. De acolo, vă invităm să schimbați felul în care manevrați volanul.

Acești mici pași, respectiv găsirea poziției corecte la volan și legarea centurii de siguranță, pot face diferența între viață și moarte într-un accident. Iar circulația corectă a mâinilor pe volan te va face un șofer mai sigur și mai eficient.

Mai mult decât atât, ele pot să facă diferența între o evitare la limită și un accident, după cum subliniază și Adrian Grigore într-unul dintre clipurile din seria pe care a pregătit-o împreună cu Auto Bild România pentru cititorii noștri.

Următorul material din această serie va fi publicat săptămâna viitoare, dar până atunci te invităm să urmărești clipul de mai jos și să te asiguri că folosești circulația corectă a mâinilor pe volan atunci când conduci, indiferent ce mașină ai.

    Anonim says:

    Cum facem sa vedem fara buffering la calitatea maxima permisa? Desi estimati ca streamul este de 2Mbps, mai mult de 1Mbps, nu reda. Testat cu 2 provideri, doua browsere diferite.

Adaugă un comentariu