Live Geneva 2015 – Premierele Volkswagen

Volkswagen a sosit în standul din cadrul Palexpo cu o mulțime de premiere. Vorbim despre Passat Alltrack, Sport Coupe Concept, Touran și Sharan facelift.

Volkswagen Passat Alltrack se laudă acum cu o gardă la sol mai mare cu 27,5 mm față de modelul din care derivă, cu tracțiune integrașă 4MOTION și cu funcția “Off Road” capabilă să modifice răspunsul pedalei de accelerație, de frână și pe cel al sistemelor de asistență la urcarea și coborârea pantelor.

Detalii complete aici.

Volkswagen Sport Coupe Concept a fost vedeta standului german. Prototipul viitorului sedan coupe va fi poziționat între Passat și Phaeton și are la bază platforma modulară MQB. La nivel exterior, conceptul german impresionează prin liniile extrem de agresive, prin plafonul plonjat și printr-o parte posterioară demnă de filme pentru adulți.

Volkswagen Touran are la bază aceeași platformă MQB și dispune de o lungime totlă mai mare cu 13 centimetri comparativ cu vechea generație. Disponibil cu 5 și 7 locuri, monovolumul german promite un portbagaj cu o capacitate totală de 1.040 de litri.

Lista cu motorizări și detalii complete.

Ultimul, dar nu cel din urmă este Sharan facelift. Acesta primește noua față a gamei producătorului german plus un interior revizuit.

Toate detaliile despre Volkswagen Sharan facelift sunt aici.

Adaugă un comentariu