Salonul Auto de la Geneva 2017 – Lista premierelor

Pe 7 martie, Salonul Auto de la Geneva își deschide porțile pentru jurnaliști. Doi dintre redactorii Auto Bild România au plecat către Geneva, iar marți și miercuri ne vor trimite imagini și clipuri din cadrul salonului elvețian.

Până atunci, am realizat o listă cu premierele pregătite de constructori.

Alpine va expune noul A110 în cadrul Salonului Auto de la Geneva. Sportiva producătorului din Hexagon promite pefromanțe excelente și un design căruia nu poți să-i reziști. Aici găsești mai multe informații despre Alpine A110.

Aston Martin pregătește AM-RB 001, DB11 by Q, Vanquish S și Q Concept în cadrul Salonului Auto de la Geneva. În aceste condiții, standul britanicilor o să fie foarte aglomerat.

Și stadul Audi o să fie aglomerat. Nemții mizează în 2017 pe versiunile sport. Astfel, fanii brandului vor putea atinge noile RS3, RS Q5 și RS Q8 Concept. Cu detalii complete vom reveni după debut.

Bentley va expune noul Bentayga Mulliner în cadrul Salonului Auto de la Geneva. De asemenea, Bentley o să vină și cu un Mulsanne preparat tot de Mulliner.

Standul BMW o să fie luat cu asalt de tătici. De ce? Pentru că nemții vor expune Seria 5 Touring. Alături de modelul break, BMW o să afișeze și Seria 4 facelift.

Citroen a pregătit pentru Geneva două concepte. C-Aircross și SpaceTourer sunt premierele pregătite de francezi. Din păcate, standul Dacia nu o să fie bogat în noutăți. Românii vor aduce la Geneva noul Logan MCV Stepway și o ediție specială pentru toate versiunile Stepway.

Brandul DS o să țină fanii aproape mulțumită SUV-ului DS 7 Crossback. Modelul francezilor arată extrem de bine, are un interior foarte interesant, dar și un sistem de propulsie de ultimă generație.

Nici standul Ferrari nu poate trece neobservat. Italienii aduc la Geneva noul 812 Superfast, ultimul model care folosește un V12 aspirat natural. Puterea lui ajunge la 800 CP. Ford Fiesta și Fiesta ST sunt premierele cu care Ovalul Albastru ne așteaptă la Geneva. Abia așteptăm să vedem îndeaproape modificările aduse hatchback-ului de clasă mică.

Honda va prezenta noua generație Civic Type R, în timp ce Hyundai promite să etaleze pe scena evenimentului din Geneva noul i30 Wagon. Infiniti o să șocheze puțin audiența cu Project Black S, în timp ce Jaguar aduce în premieră europeană noul I-Pace Concept.

Lamborghini este un alt producător de supercaruri care promite să facă show. În primul rând prin lansarea lui Huracan Performante și în al doilea rând prin prezentarea lui Aventador S.

Land Rover nu uită de fani și vine la Geneva cu Range Rover Velar, cel mai nou produs gândit să se dueleze cu Porsche Macan. Lexus va aduce în Geneva noul LS 500h și versiunea GT3 a lui RC F. Mai zăbovim puțin în zona supercarurilor cu McLaren 720S, dar și cu Mercedes-AMG GT4 Concept. Tot la Geneva, Daimler o să vină cu Clasa E Cabrio, AMG E63 Wagon, și Maybach G650 Landaulet. La toate acestea se adaugă și o serie de versiuni speciale gândite pentru a aniversa 50 de ani de AMG.

Mitsubishi mai adaugă un SUV în gamă cu ocazia Salonului Auto de la Geneva. Numele său este Eclipse Cross și are un design nonconformist. Opel o să aducă în fața fanilor noua generație Insignia, dar și SUV-ul Crossland X.

Cei care au ocazia să ajungă la Geneva, trebuie să treacă pe la standul Pagani. Aici, Huayra Roadster o să facă deliciul tuturor.

Peugeot aduce în Eleveția conceptul Instinct, în timp ce Porsche va prezenta noul Panamera Sport Turismo, dar și versiunea Panamera Turbo S E-Hybrid.

Renault anunță o surpriză electrică în Geneva, dar și faceliftul pentru Captur, iar Skoda aduce versiunile Kodiaq Scout și Sportline, dar și noua Octavia RS 245.

SsangYong este un alt producător care mizează pe SUV-uri. La Geneva, vom vedea noul concept XAVL. Ușor, ușor ne apropiem de finalul premierelor. Suzuki anunță noul Swift, Toyota promite un Yaris GRMN, iar Volkswagen expune noul Arteon. Ultimul, dar nu cel din urmă este Volvo și al său XC60.

 

Adaugă un comentariu