Probleme inedite pentru Chevrolet Colorado ZR2

Pick-up-ul Chevrolet Colorado, optimizat din fabrică pentru capacități extinse în off-road, a întâmpinat un șir de probleme interesante pe piața din SUA.

Mai mulți proprietari s-au plâns de o problemă îngrijorătoare. Airbag-urile de tip cortină se declanșează aparent fără niciun motiv atunci când acestea sunt conduse pe diferite trasee mai mult sau mai puțin dificile de off-road.

Citește și:

VIDEO: Ce a pățit un șofer care a intrat cu mașina pe șina de tramvai

ANAF verifică toate mașinile second-hand aduse în țară

Un șofer a găsit soluția perfectă la problema lipsei locurilor de parcare din București

Amenda pentru lipsa rovinietei: O nouă schimbare în legislație

Noi modificări aduse Codului Rutier

Ministrul Mediului oferă noi detalii despre noua taxă auto

Două modele Duster au fost furate de la fabrică

Ți-ai pierdut permisul? Iată ce poti face pentru a-l recupera în cel mai scurt timp!

 

Pentru un autovehicul care are o campanie puternică  de marketing orientată către condusul pe teren accidentat, situația de care s-au plâns mai mulți clienți ar putea fi o problemă serioasă.

Chevrolet Colorado este un pick-up fabricat de General Motors. Varianta  ZR2 a lui Colorado vârful gamei și este promovat ca fiind optimizat pentru off-road. Aceasta poate fi configurat împreună cu un motor V6 de 3.6 litri pe benzină sau cu un diesel de 2.8 litri.

Chevrolet a configurat special acest model cu bare modificate pentru a mări unghiul de atac și cel de degajare. Autoturismul are și o gardă la sol mărită și este dotat cu anvelope special concepute pentru condusul pe macadam. Acesta include, de asemenea și un mod special off-road al cutiei de viteze.

Proprietarii de Chevrolet Colorado ZR2 s-au plâns de problema airbag-urilor la producător prin intermediul rețelei de dealeri. Chevrolet este la curent cu problema, dar nu toți posesorii au primit o reparație pe garanție.

Unii dintre proprietarii care au suferit această problemă au fost nevoiți să plătească din buzunar reparațiile. Costul reparației se ridică la aproximativ 6.500 de dolari și include și schimbul centurilor pretensionate care se blochează în momentul declanșării airbag-urilor.

Foto: Joe Finn

Adaugă un comentariu