BMW X5 are deja 100 de comenzi în România, livrările demarează în noiembrie

Noua generație a lui BMW X5 are deja o listă consistentă de comenzi în România, deși abia a sosit în țară.

Oficialii BMW România au precizat că BMW X5 are aproximativ 100 de precomenzi ferme pentru acest model. Discutăm despre clienți care au aflat de cea de-a patra generație a lui BMW X5 din presă și și-au manifestat din prima interesul pentru acesta, precum și despre clienții fideli ai mărcii, care au văzut noul X5 în cadrul unor evenimente restrânse și au plasat atunci o comandă, fără măcar să-l conducă. Situația descrisă s-a manifestat și cu noua generație a lui Volkswagen Touareg, expusă în premieră europeană la SIAB în prima parte a acestui an.

Citește și:

Avem un prototip Duster Pick-up, dar nu e făcut de Dacia

Se dă startul eco-voucherelor de 9000 lei în Capitală

Transalpina se închide din cauza zăpezilor

EuroNCAP: Nicio mașină vândută astăzi nu are capacități de conducere autonomă

Motosport: România a surclasat Germania și Spania

A fost inaugurat cel mai lung pod maritim din lume

De ce trebuie să rotim anvelopele la schimbul periodic?

Simona Halep a primit cadou un Porsche

 

Aceste precomenzi despre care discutăm sunt reprezentate de plata unui avans nespecificat de oficialii BMW și de realizarea unei comenzi la uzina din Spartanburg responsabilă de producția acestui model. Primele livrări vor avea loc începând cu luna noiembrie a anului curent, dar unii clienți vor primi mai târziu exemplarele lor, în funcție de data intrării în producție a unor elemente opționale.

Noul BMW X5 are ca dotare opțională un sistem de direcție integrală disponibil pentru toate versiunile oferite la lansare și poate fi comandat în premieră cu un pachet de off-road. Acesta din urmă implică mai multe moduri de rulare pentru teren accidentat, în funcție de suprafața pe care conduceți. Totodată, noul X5 poate fi comandat cu noi modele de jante, dintre care unul este gândit din fabrică să fie mai rezistent la avariile la care sunt predispuse jantele pe teren accidentat.

În România, noul BMW X5 are un preț de pornire de 68.842 de euro cu TVA inclus. Varianta alimentată cu benzină pleacă de la 70.329 de euro, iar versiunea diesel de top, M50d, pornește de la 92.582 euro cu TVA inclus. Cel din urmă este singurul SUV de serie oferit cu o motorizare cu patru turbosuflante, iar cei de la BMW sunt alături de Bugatti în această ligă selectă a producătorilor care oferă motoare cu patru turbosuflante.

În mod paradoxal, BMW X5 este cel mai bine vândut automobil oferit de această marcă pe piața din România, iar acest lucru se întâmplă de mai bine de zece ani. Vânzările lui X5 în România surprind an de an și surclasează rezultatele unor modele mult mai accesibile, cum ar fi Seria 1, Seria 3 și multe altele.

Adaugă un comentariu