Elon Musk a ajutat o cântăreață celebră să-și „repare” mașina Tesla

Cântăreața americană Sheryl Crow, mândra posesoare a unei mașini Tesla, a întâmpinat săptămâna trecută dificultăți în a părăsi o parcare. Artista a cerut ajutor pe Twitter, iar soluția i-a oferit-o nimeni altul decât Elon Musk, cofondatorul și directorul executiv al Tesla.

Sheryl Crow, cântăreață renumită global pentru piese precum „All I Wanna Do’ sau „Soak Up The Sun’, a postat săptămâna trecută un mesaj pe Twitter prin care cerea ajutor internauților. Artista în vârstă de 57 de ani întâmpina probleme cu display-ul multimedia al mașinii sale Tesla, motiv pentru care nu putea părăsi parcarea în care se afla.

Ajutor! Cine știe ce trebuie să faci atunci când ecranul @Tesla se face negru, iar opțiunea Reset nu funcționează? O înapoiezi și îți primești banii înapoi??‘ a scris Sheryl Crow pe rețeaua socială, alături de hashtag-urile #Tesla și #blocatăîntroparcare.

Aproape 2.000 de oameni i-au răspuns la postare, iar unul dintre internauții respectivi era chiar Elon Musk, cofondatorul și directorul executiv al Tesla. „Schimbați opțiunea ecranului, de la modul nocturn la auto‘, a îndemnat-o antreprenorul.

Elon Musk a explicat de ce display-ul multimedia părea dezactivat și a recunoscut că vina aparține propriei sale companii: „Modul nocturn cu 0% luminozitate este prea întunecat pentru a fi folosit în timpul zilei. Până la urmă, este vina noastră. Vom actualiza software-ul astfel încât 0% luminozitate să poată fi utilizat în orice condiții ambientale‘.

Într-adevăr, soluția indicată de Elon Musk a funcționat, după cum recunoaște Sheryl Crow. Cântăreața a profitat de ocazie pentru a le sugera celor de la Tesla o viitoare îmbunătățire a sistemului lor: „V-aș putea sugera să adăugați aplicației mobile niște butoane pentru controlarea ecranului mașinii, astfel încât să nu rămâi blocat când ecranul se stinge?‘.

Elon Musk i-a dat dreptate artistei, sugerând că va implementa și aceste măsuri în viitorul apropiat: „Sunt total de acord. Aplicația mobilă Tesla ar trebui să aibă toate butoanele pe care le are display-ul central al mașinii, pentru ca telefonul să funcționeze ca soluție de rezervă completă‘.

 

Citește și:

Uite de ce a renunțat la o colecție de Lamborghini

Rabla 2019 – Când începe programul și care este prima de casare?

Românii optează tot mai rar pentru mașini second-hand

Designerul lui Bugatti Veyron va proiecta mașini pentru Rolls-Royce

Modelele Dacia comercializate în România primesc ediția limitată Techroad

7 din 10 șoferi regretă că au cumpărat o mașină electrică

Primul cuplu căsătorit care câștigă un rally raid la Cupa Mondială

 

Sursa foto: Steve Jurvetson, via Wikimedia Commons

Adaugă un comentariu