Lexus LC Cabrio Concept a fost dezvăluit înainte de debutul oficial de la Detroit

Japonezii au dezvăluit conceptul lui Lexus LC Cabrio înainte de debutul oficial. Modelul va fi prezentat oficial în cadrul Salonului Auto de la Detroit.

Citește și…

Dacia se pregătește să lanseze mașina electrică pentru toate buzunarele

Cod Rutier 2019. Ce vei păți dacă ești prins butonând telefonul la volan

Impozit auto 2019: cât trebuie să plătim și care este termenul-limită

Toyota Guardian este sistemul de siguranță care nu te lasă să faci accident

Tinerii din medii defavorizate pot urma gratuit școala de șoferi

Lamborghini Huracán EVO: Nu e doar un simplu facelift

Producție record pentru Duster: 2018 a fost un an bun pentru Uzina Dacia de la Mioveni

Găsite într-o hală din Bulgaria: 11 BMW Seria 5 E34 cu zero kilometri

 

Conceptul pare să fie într-un stadiu foarte avansat al producției modelului de serie. Cel mai probabil, așa va arăta și versiunea comercială a lui Lexus LC Cabrio.

Acest concept transformă aspectul lui LC într-un cabrio din viitor. Întregește cele mai bune aspecte ale versiunii cu plafon fix cu designul dinamic al unei decapotabile de lux', a declarant directorul departamentului de design Tadao Mori.

Dimensiunile lui LC Cabrio sunt similare cu cele ale variantei coupe. Lungimea este de 4.770 de milimetri, lățimea ajunge la 1.920 de milimetri, iar înălțimea este cu cinci milimetri mai mică decât a versiunii standard, fiind de 1.340 de milimetri.

Lexus LC Cabrio dispune de un plafon din material textil ce este acționat electric. Pe lângă acesta, conceptul mai dispune și de un nou model de jante de 22 de inchi.

Conceptul japonezilor va fi prezentat oficial la Salonul Auto de la Detroit, eveniment ce începe de luni 14 ianuarie. Tot aici va fi și mult așteptata lansare a noii generații Toyota Supra.

Adaugă un comentariu