Noua Mazda 3 va debuta la Salonul Auto de la Los Angeles

Următoarea generație a hatchback-ului Mazda va fi prezentă în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles. Evenimentul va fi deschis publicului între 30 noiembrie și 8 decembrie.

Citește și:

Autostrada A8 a fost votată: Ce urmează?

Cel mai scump loc de parcare din România

Proiect: Suspendarea permisului de conducere la 45 de puncte

Noi oferte ANAF: Ce mașini sunt de vânzare în noiembrie?

În urmărirea lui Dracula

Cât de mult se scumpește RCA

O nouă țeapă circulă prin SMS

Ce trebuie să știi despre noua taxă auto

Câți români au rămas fără carnet anul acesta

De care jante să cumperi?

 

Dacă analizăm imaginea teaser pe care producătorii au făcut-o disponibilă, noua Mazda 3 va fi prezentată atât în varianta hatchback, cât și în cea sedan.

Oficialii Mazda au declarat că noua Mazda 3 adoptă o interpretare mai matură a designului Kodo, care capturează esența esteticii japoneze. Între timp, performanțele atribuite acestui nou model au fost ridicate la un nou nivel. Următoarea generație a tehnologiei Skyactiv permite clienților să simtă un nou nivel de control în orice situație‘.

Noua generație de motoare Skyactiv X va folosi tehnologia SCCI. Spre deosebire de motoarele clasice pe benzină, unde amestecul carburant este aprins cu ajutorul unei bujii, acest motor va avea capacitatea să aprindă benzina și prin compresie, deși nu va renunța la bujiile convenționale.

Datorită acestei tehnologii, motoarele cu tehnologia Skyactiv-X vor produce cu până la 30% mai multă putere decât motoarele cu o capacitate cilindrică similară, fără emisiile suplimentare asociate acestei creșteri de putere.

Următoarea generație a lui Mazda 3  va reprezenta reinterpretarea proaspătă a imaginii mărcii în materie de design și tehnologie, iar producătorii susțin că va oferi o nouă dimensiune a plăcerii condusului‘.

Adaugă un comentariu