Opel renunță la trei modele din gamă la final de 2019

Opel renunță la trei modele din gama actuală până la finalul lui 2019.

Decizia a fost anunțată într-un comunicat de presă care relevă planurile mărcii până la finalul lui 2020. Acestea implică lansarea a opt modele noi sau împrospătate până la acea dată.

Citește și:

Românii au fraudat Germania cu 21 de milioane de euro prin achiziții auto

De ce trebuie să rotim anvelopele la schimbul periodic?

La revedere, BMW Seria 3 Gran Turismo!

Carburanții își schimbă denumirile din 12 octombrie

O metodă inedită ca să scapi de punctele de penalizare de pe permis

Un SUV Bugatti – o posibilitate reală

Bentayga V8 diesel nu va mai fi disponibil în Europa

Samsarii câștigă 45 de milioane de euro pe an din măsluirea kilometrajului

 

Vauxhall, divizia din Regatul Unit a mărcii Opel, a decis deja să renunțe la Adam Rocks, iar modelele Zafira și Astra GTC erau deja lăsate fără succesor în gama producătorului german. Între timp, se pare că Opel renunță la Karl, Adam și Cascada.

Cele trei modele la care Opel renunță vor fi scoase din ofertă la încheierea ciclului lor de producție. Practic, nu sunt eliminate direct, ci nu vor primi niciun înlocuitor odată ce actualele generații vor încheia perioada planificată de producție.

Scopul Opel/Vauxhall este meținerea profitului, un obiectiv pe care compania a reușit să-l atingă pentru prima oară în două decenii. Deloc întâmplător, totul s-a întâmplat sub noii proprietari ai companiei, francezii de la PSA Peugeot-Citroen. Așadar, gama Opel fi cea mai nouă de pe piața din Europa odată ce va finaliza procesul de împrospătare descris în comunicatul respectiv.

Anul 2019 ne va aduce o nouă generație a lui Corsa, alături de o nouă generație a lui Vivaro. Vara anului viitor va aduce o variantă hibridă plug-in a lui Grandland X, precum și o versiune electrică a lui Corsa. În 2020, Opel va lansa înlocuitorul lui Mokka X, iar până la finalul acelui an, marca va avea patru modele electrificate în ofertă.

 

    ANONIM says:

    DACA SE MERGE PE RELATII LA NU STIU CINE CA SA TI SE VANDA O MASINA BUNA, ATUNCI MAI BINE TE LIPSESTI.HA HA HA HA HA. DAR LA OPEL ASTRA FABRICATA IN 2006 SI VANDUTA DE RUCOM CRAIOVA NU RENUNTA ?

Adaugă un comentariu