Un SUV a fost făcut daună totală de un cerb

Nu degeaba sunt amplasate indicatoarele rutiere cu Atenție animale!' în anumite zone. Aici trebuie să circulam cu viteză redusă și să acordăm o atenție sporită animalelor care traversează șoseaua.

Citește și:

Acesta ar putea fi pseudonimul lui Dragnea Jr.: Cu ce se laudă pe internet?

2.500 de puncte de încărcare pentru mașini electrice în România

Rolls-Royce Cullinan: Cât costă în România?

Ultimul tronson al autostrăzii București – Ploiești (A3) se apropie de finalizare

București este pe primul loc în Europa la aglomerație

Codul Rutier 2019: Cât de mari vor fi amenzile?

Black Friday 2018: BMW i8 la ofertă!

Proiect de lege: amenzi pentru șoferii filmați în trafic

Noi oferte ANAF: Mașini de vânzare în noiembrie

 

Din nefericire, se poate întâmpla ca animalele să sară direct în fața mașinii fără ca șoferul să mai poată frâna. Așa a fost și cazul unei șoferițe din Michigan, Statele Unite ale Americii.

Mașina acesteia, o Toyota RAV4, a fost afectată serios după impactul cu un cerb. Șoferița a povestit autorităților că a încercat să evite impactul, dar a fost prea târziu.

În alergare, cerbii sunt capabili să efectueaze salturi impresionante. Din păcate, ce a făcut accidentul atât de devastator a fost faptul că cerbul se afla în săritură în momentul impactului.

Lovitura a fost atât de puternică, încât cerbul nu doar că a spart parbrizul mașinii, ci a și rupt o porțiune mare din plafon. După impact, cerbul a fost proiectat pe bancheta din spate a SUV-ului.

Din fericire, șoferița a scăpat cu mici zgârieturi și a reușit să-și păstreze calmul și să tragă mașina pe dreapta. În urma impactului, cerbul a murit pe loc, iar autoturismul este acum bun de fier vechi.

Adaugă un comentariu