Cristian Boureanu, condamnat la închisoare după ce a lovit între picioare un polițist

Cristian Boureanu a fost condamnat definitiv la un an și nouă luni de închisoare cu suspendare, în dosarul în care este acuzat de ultraj. Curtea de Apel București a luat joi această decizie, după ce fostul deputat a înjurat și a lovit un polițist de la Brigada Rutieră, în iunie 2017.

Cristian Boureanu și-a primit astăzi, 9 mai, sentința în dosarul în care era acuzat de ultraj. În iunie 2017, fostul deputat a înjurat și a lovit un polițist de la Brigada Rutieră, care solicitase oprirea autoturismului cu care călătorea fostul politician.

Aflat pe scaunul pasagerului, Cristian Boureanu a insultat oamenii legii și chiar a prins intenționat în ușă degetele unuia dintre agenți. Întreaga scenă a fost filmată, iar pe înregistrare putem auzi cum politicianul îl amenința pe polițist că îl va lăsa fără pensie.

Ulterior, după ce i s-a cerut să coboare din autoturism, Cristian Boureanu s-a apropiat de unul dintre polițiștii prezenți la fața locului și l-a lovit în zona inghinală. Reacția acestuia a venit instantaneu, printr-un pumn aplicat în fața lui Boureanu. Lovitura a condus la o fractură de sinus maxilar și traumatism cranio-cerebreal, fostul membru PDL fiind internat în spital.

De cealaltă parte, polițistul căruia i-a fost prinsă mâna în portieră s-a ales cu o entorsă și cu degetul mijlociu al celeilalte mâini fracturat.

Ilie Năstase, scandal similar

 

Citește și:

Un șofer băut a leșinat în timp ce sufla în etilotest, pe autostrada A3

Cele mai bune sisteme de infotainment din industria auto, potrivit șoferilor

Șoferii moldoveni prinși băuți la volan trebuie să spele cadavre la morgă

Mesajul dur al unei agente de poliție, grav accidentată la datorie

Cel mai rapid SUV pe gheață

Utilaje Lamborghini de 200.000 de Euro, furate dintr-o fabrică din România

Ora de Educație Rutieră la Liceu: Zece instituții au fost vizitate în prima fază a proiectului

 

Într-un caz similar a fost implicat anul trecut Ilie Năstase. Fostul tenismen conducea în stare de ebrietate și a refuzat să oprească la semnalul polițiștilor. După ce mașina i-a fost imobilizată, Năstase a refuzat să se legitimeze și să coboare. „Băi, țărane, tu știi că eu sunt senator?‘, spunea fostul tenismen în timp ce agenții trăgeau de el pentru a-l scoate din mașină. A continuat să îi înjure pe oamenii legii în timp ce aceștia îi puneau cătușele, pentru a-l transporta la spital în vederea recoltării de probe biologice.

În urma acelui scandal, Ilie Năstase a fost amendat cu 1.000 de lei și i s-a întocmit dosar penal pentru refuzul de prelevare a mostrelor biologice.

 

Sursa foto: captură ecran YouTube

Adaugă un comentariu