Renault lansează o gamă de accesorii de performanță: RS Performance

Renault lansează o gamă de accesorii pentru cei dornici de mai multă performanță.

Acestea se numesc RS Performance și includ diverse componente preluate direct din lumea sportului cu motor. Primele modele care le pot comanda sunt Renault Clio RS și Renault Megane RS. Pentru moment, magazinul celor de la Renault Sport include oferte pentru Renault Clio IV RS și Renault Megane IV RS, dar pe lista lor apar deja Renault Clio 3 RS, alături de Renault Megane 3 RS.

Citește și:

Dezastru la EuroNCAP: O stea pentru Jeep Wrangler și zero pentru Fiat Punto

Cifrele autonomiei oficiale pentru Kia e-Niro erau eronate

Volkswagen renunță la motoarele cu ardere internă

Programul Rabla s-a încheiat pentru persoanele fizice

Noua Kia Soul aduce schimbări majore

Craiova-Pitești va fi drum expres

Noi precizări despre taxa auto

Jeep Gladiator: Fratele pick-up al lui Wrangler se prezintă!

Tot ce îți trebuie pentru a rula în siguranță pe drumurile României

Porsche 911 are o nouă generație

Cum îți poți moderniza mașina

Ora de Educație Rutieră

Ce trebuie să conțină o trusă sanitară auto?

 

Practic, actualele și anterioarele generații de Megane RS și Clio RS pot primi accesorii din gama RS Performance. Unele dintre aceste accesorii probabil că se potrivesc și la alte modele din gama Renault, cum ar fi carcasa de cheie realizată din fibră de carbon. Alte accesorii sunt dedicate unor modele, cum ar fi capotele din fibră de carbon și elementele dedicate sistemului de supraalimentare.

Fanii lui Clio IV RS vor putea cumpăra și un pachet de caroserie inspirat din conceptul Clio RS 16. Acest pachet va fi disponibil în doar 250 de unități.

Evident, toate accesoriile oferite de Renault sunt omologate la nivel european și pot fi montate pe mașinile produse de acest construtor fără a le afecta în vreun fel garanția sau funcționalitatea. Proprietarii interesați pot solicita oferte de la dealerii mărcii.

    Horia says:

    Din pacate, Renault mai intai trebuie sa isi dea drumul la fabrica, ca e inchisa de vreo 3 luni de zile si nu se poate comanda nici macar un biet clio RS, darmite Megane RS sau alte bazaconii. In tot acest timp, poti sa cumperi absolut orice masina de la competitie, ca alora le merg fabricile.

    Morala ? Sa te c*** in el de Renault !

Adaugă un comentariu