Toyota Yaris Y20 marchează 20 de ani de existență a modelului

Toyota Yaris Y20 va fi lansată cu ocazia împlinirii vârstei de 20 de ani a modelului.

Toyota Yaris este modelul cel mai vândut al japonezilor în Europa. Acesta se află la a treia generație și este deja un simbol în gama niponilor.

Citește și:

ANAF verifică toate mașinile second-hand aduse în țară

Un șofer a găsit soluția perfectă la problema lipsei locurilor de parcare din București

Prima mașină de serie disponibilă fără oglinzi laterale

Ministrul Mediului oferă noi detalii despre noua taxă auto

Cât vei plăti ca să mergi pe autostrada Brașov-Comarnic?

Ți-ai pierdut permisul? Iată ce poti face pentru a-l recupera în cel mai scurt timp!

 

Noul Yaris Y20 va fi prezentat în cadrul Salonului Auto de la Paris. Pentru a se păstra exclusivitatea acestui model, Toyota are de gând să fabrice, în primă fază, doar 1998 de modele (anul în care se lansa prima generație).

Culoarea va fi aceeași ca și în urmă cu două zeci de ani, auriu. Dar de această dată, mașina va avea partea de sus vopsită într-o nuanță de gri închis.

Varianta de echipare Y20 a modelului 2019 va înlocui actuala Mid+ și va oferi jante de 16 inch din aliaj ușor cu design în 10 spițe. Alte detalii speciale includ și o antenă în formă de aripioară de rechin în culoarea caroseriei, geamuri spate și lunetă cu tentă, precum și embleme speciale cu Y20.

Și la interior este continuată tema de gri închis. Volanul, bordul și tapițeria au fost au fost ușor modificate pentru acest model. Tot la interior putem gasi noul sistem multimedia. Niponii spun că sistemul media le permite ocupanților lui Yaris Y20 să rămână 'în permanență conectați'.

Unitatea media este ușor de folosit și are o interfață simplă și clară. Anumite aplicații de pe telefonul mobil pot fi afișate pe ecranul acesteia. De asemenea, sistemul multimedia suportă comenzi vocale care sunt percepute de un microfon performant.

Adaugă un comentariu