Volkswagen T-Roc primește o nouă motorizare

Volkswagen T-Roc primește o nouă motorizare în ofertă la un an de la lansare.

 Volkswagen T-Cross: primul teaser al celui mai mic crossover al nemților

VW T-ROC 2.0 TDI 4Motion DSG: Un SUV cu pretenții sportive

Volkswagen T-Cross va fi produs în Spania: noi imagini teaser

Cel mai mic crossover din gama VW la momentul actual va putea fi comandat și cu un motor 1.6 TDI. Acesta din urmă va deveni noul entry-level din gamă și va putea fi comandat atât pentru nivelul de echipare Base, cât și pentru echiparea Design. De notat faptul că nu îl vei putea comanda în compania unui sistem de tracțiune integrală.

Totodată, motorul 1.6 TDI din gama VW T-Roc este oferit exclusiv în compania unei transmisii manuale cu șase trepte. Conform normei WLTP, consumul mediu al unui asemenea model este de 4.4 litri la sută, în timp ce emisiile de CO2 sunt de 115 grame pe kilometru.

Noua motorizare din oferta T-Roc aduce un preț de pornire mai mic pentru motoarele diesel oferite alături de acest model, care ajunge la 19.789 de euro cu TVA inclus în echiparea Base. Echiparea superioară alături de care este oferit motorul 1.6 TDI în gama T-Roc, Design, are un preț de pornire de 21.820 de euro cu TVA inclus. T-Roc poate fi comandat și cu un motor 1.0 TSI de 115 CP, oferit în aceleași condiții cu motorul 1.6 TDI, adică fără cutie automată și fără tracțiune integrală.

VIDEO: Reclamă Volkswagen interzisă! Câți oameni le-au făcut plângere

VIDEO: Cum s-a văzut recordul Volkswagen la Pikes Peak

Test comparativ – Low-cost doar conceptual

Adaugă un comentariu