Dacia Duster este cea mai căutată mașină pe site-ul Euro NCAP

Organizația Euro NCAP a publicat recent o serie de statistici cu privire la activitatea utilizatorilor săi pe site, iar datele arată că Dacia Duster este cel mai căutat model dintre toate mașinile din Europa în 2018.

Euro NCAP (The European New Car Assessment Programme) este o organizație independentă care testează rezistența mașinilor comercializate în Europa, precum și eficiența acestora în a evita sau limita consecințele accidentelor rutiere. Pe lângă statistici sub formă de text, site-ul publică clipuri video cu rezultatele testelor de impact pentru fiecare autoturism în parte.

 

Citește și:

Ferrari a fost numit cel mai puternic brand din lume

Și-a modificat bicicleta ca să prindă 60 km/h, dar poliția nu a fost încântată

Apple renunță la mașina autonomă? 200 de angajați au părăsit proiectul

Ce se întâmplă dacă torni Coca-Cola în rezervorul mașinii?

Recompensă de 1000 de EURO! Ai văzut această mașină?

Caracatița de parbriz, noua măsură împotriva șoferilor care parchează neregulamentar

Chinezii atacă segmentul SUV coupé

Germania și-ar putea lua adio de la autostrăzile fără limită de viteză

De-asta nu putem avea șosele sigure în România

Românii nu învață pentru examenul auto

 

Dintre toate mașinile de pe piața europeană, Dacia Duster este cea mai căutată pe această platformă în anul 2018. Nu mai puțin de 136.445 afișări a înregistrat pagina SUV-ului românesc.

Autoturismul a fost notat cu 3 stele din maximumul de 5. Inginerii Euro NCAP i-au acordat un calificativ de 71% la capitolul „protecția ocupanților adulți’, 66% pentru ocupanții copii, 56% pentru pietoni și – cel mai slab rezultat – 37% în ceea ce privește sistemul de siguranță.

În clasamentul popularității online, Dacia Duster este urmată de Volvo XC60, cu 100.460 afișări, și de Volkwagen Polo, cu 95.882 vizualizări.

Astăzi, Dacia a anunțat prețul celui mai puternic model din istoria sa, dotat cu un motor dezvoltat de Alianța Renault-Nissan împreună cu Mercedes. Articolul complet îl puteți citi pe Auto Bild.

Sursa foto: captură ecran YouTube/Groupe Renault

Adaugă un comentariu