Mitsubishi L200 facelift: Fotografii și informații oficiale

Mitsubishi L200 facelift a fost prezentat astăzi în Thailanda. Modelul este vândut sub numele de Triton pe acea piață, unde este și fabricat.

Restilizarea este aplicată generației de L200 prezentată în 2014 și îi aduce acestui model o nouă parte frontală, alături de modificări considerabile la profil și pentru posterior. Mitsubishi face pick-up-uri de 40 de ani, iar modelul L200 are peste 4,7 milioane de unități vândute de la momentul debutului.

Citește și:

Black Friday 2018: BMW i8 la ofertă!

Autostrada A8 a fost votată: Ce urmează?

Cel mai scump loc de parcare din țară

Suspendarea permisului de conducere la 45 de puncte?

Noi oferte ANAF: Mașini de vânzare în noiembrie?

În urmărirea lui Dracula

Se scumpește RCA!

O nouă țeapă circulă prin SMS

 

Debutul european al noului Mitsubishi L200 facelift are loc în toamna lui 2019, ceea ce înseamnă că mai avem de așteptat până când îl vom testa. Vestea bună pentru cei interesați de un pick-up la un preț bun este că s-ar putea să prindeți oferite pentru actuala versiune a acestui model până la debutul faceliftului.

La nivel stilistic, L200 facelift are o parte frontală care urmează tema 'Dynamic Shield' a fraților săi de gamă, cum ar fi Eclipse Cross. Bosajele aripilor au fost și ele modificate, iar stopurile și bara spate au și ele noi forme.

Odată urcat la volan, vei descoperi noi moduri de rulare off-road: Gravel, Mud/Snow, Sand și Rock. Acestea vor schimba felul în care este livrată puterea motorului, răspunsul la accelerație și modul în care reacționează sistemele electronice ale mașinii. Sistemul de asistență la coborâre este și el util în aceste situații, iar modul său de operate va fi schimbat în consecință.

La nivel tehnic, Mitsubishi L200 facelift va înlocui transmisia automată cu cinci trepte cu o unitate mai modernă, cu șase trepte. Discurile de frână de pe față sunt mai mari, iar etrierii au fost și ei măriți, în timp ce amortizoarele au un diametru mai mare pentru a asigura un plus de confort. Nu au fost publicate încă informații despre îmbunătățiri la nivelul motorizărilor.

Partea tehnologică a lui L200 facelift include un sistem de frânare autonom la detectarea unui impact frontal iminent, precum și un sistem care poate să își dea seama dacă șoferul apasă prea mult accelerația când vrea să iasă sau să intre din spații strânse, cum ar fi un loc de parcare înghesuit sau o parcare subterană. Mitsubishi oferă și un sistem de monitorizare a unghiurilor moarte, precum și un sistem care să ajute șoferul să evite accidentele care ar putea avea loc la mersul în marșarier.

Adaugă un comentariu